Nieuws

SKAL keurmerk

Na een inspectie van onze vestigingen in Tuitjenhorn, Velsen en Ridderkerk is aan alle drie de locaties het SKAL keurmerk toegekend.

 

Met de afgifte van dit keurmerk wordt de betrouwbaarheid van biologische producten zichtbaar gemaakt voor afnemer en consument. Zo draagt SKAL bij aan de aantoonbare betrouwbaarheid van de biologische sector.

 

Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. Biologisch is een wettelijk beschermde term. Een landbouwproduct of voedingsmiddel mag alleen biologisch heten als het productieproces aan wettelijke voorschriften voldoet. De Europese overheid bepaalt de regels, de ruim 3.600 gecertificeerde bio-ondernemers leven deze na en hierop wordt gecontroleerd door Skal Biocontrole. Zo kan de consument ervan op aan dat een biologisch product ook écht biologisch is. Er wordt toezicht gehouden op de hele biologische keten,  in opdracht van het Ministerie van EZ.

 

Met de afgifte van dit keurmerk wordt de betrouwbaarheid van biologische producten zichtbaar gemaakt voor afnemer en consument. Zo draagt SKAL bij aan de aantoonbare betrouwbaarheid van de biologische sector.

 

Geplaatst op: 26 juli 2019
adres

Blankendaal Trade B.V.

Veilingweg 9
1747 HG Tuitjenhorn
 
Tel.: +31-226-332910


info@blankendaaltrade.nl